مصاحبه مدیرعامل زبانسرای ملل با نشریه خبر فردیس به مناسبت هفته پژوهش و فناوری

متن کامل مصاحبه جناب آقای مهندس منتظری (مدیرعامل زبانسرای ملل) با نشریه خبر فردیس به مناسبت هفته پژوهش و فناوری:
ضرورت راه اندازی مرکز مطالعات و پژوهش های شهر فردیس
علی منتظری با تاکید بر ضرورت راه اندازی مرکز مطالعات و پژوهش های شهر فردیس، گفت: پژوهش حلقه مفقوده بسیاری از برنامه ریزی های مدیریتی چه در سطح کلان و چه در سطوح خرد است.
علی منتظری به مناسبت هفته پژوهش در گفتگو با خبرنگار خبرفردیس افزود: با توجه به لزوم توجه هرچه بیشتر به مقوله پژوهش در پیشبرد مباحث مدیریتی حدود چهار سال پیش در مصاحبه ای ضرورت تشکیل مرکز مطالعات و پژوهش های شهر فردیس را مطرح کردم. وی ادامه داد: البته با توجه به در پیش رو بودن اولین دوره انتخابات شورای اسلامی شهر فردیس در آن زمان می توانست زمینه مساعدی برای بهره گیری از آرای متخصصان و نخبگان در مباحث طرح و برنامه حوزه های مختلف شهری فراهم آورده و جبران عقب ماندگی ها گذشته را تسریع بخشد.
وی توضیح داد: به عنوان مثال مواردی چون تدوین سند چشم انداز شهر فردیس که تاکنون اجرایی نشده، از جمله کارهایی است که انجام پژوهش های هدفمند و مدیریت شده را می طلبد که به تبع آن می توان نتایج حاصل از پژوهش های علمی امکان اولویت بندی برنامه های اجرایی و مشخص شدن فاصله موجود تا مطلوب را برای راهبری بهتر در تمامی حوزه ها تبیین کرد.
منتظری در پاسخ به این پرسش که درحال حاضر چه راهکاری برای نیل به این اهداف دارید، خاطرنشان کرد: علی ایحال با توجه به ظرفیتهای بالای شهر فردیس از حیث وجود نیروی متخصص و نخبه بومی، می توان در گام اول مجمع مشورتی متخصصان شهر فردیس را فعال کرد.
وی گفت: همچنین در تداوم این امر با مشخص شدن ظرفیت ها نسبت به رسمی کردن آن با ساختار سازمانی مشخص و کارآمد با هدف تبدیل آن به مرکز مطالعات و پژوهش های شهر فردیس البته با مساعدت شورای شهر دوره آینده فردیس اقدامات لازم را انجام داد.
شایان ذکر است: علی منتظری دانش آموخته رشته مترجمی زبان و کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی از دانشگاه تهران تا کنون دهها پژوهش علمی توسط وی در حوزه مدیریت، علوم تربیتی و کامپیوتر به همایش های معتبر علمی داخلی و بین المللی راه یافته و مورد تقدیر قرار گرفته است.
همچنین او در کنار تدریس، چندین عنوان کتاب علمی، آموزشی تالیف و منتشر کرده است که از جمله نشانه های شایستگی این جوان زبده و نخبه فردیسی در حوزه علمی مدیریت و امور اجرایی است و براین اساس است که نام وی به عنوان جوانترین مدیر جهادی کشور در سال 1397 مطرح شد و او به دریافت نشان ملی مدیریت جهادی مفتخر گردید.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.